Tова, което обещахме на българските граждани и на нашите избиратели,

...
 Tова, което обещахме на българските граждани и на нашите избиратели,
Коментари Харесай

Вяра Емилова, БСП: Трябва да има таван на цените и контрол срещу спекулата

 Open photo

 

„ Tова, което обещахме на българските жители и на нашите гласоподаватели, на 80% e осъществено и с чисто лице се явяваме пред хората. Освен десетте ограничения, които предлагаме за преодоляване на инфлацията, ние имаме и създадена стратегия, която е ориентирана както към пенсионерите, по този начин и към младежите. Затова и нашият фокус е най-вече постоянна стопанска система и повече обществени ограничения за българските жители. “ Това съобщи лидерът на листата на “БСП за България “ в Ловеч Вяра Емилова по радио “Фокус “.

 

По думите ѝ, сега левцата обръща внимание на безплатните учебници до 12 клас, безвъзмездни медикаменти за деца до 14 година, нулев налог от труда до 26-годишна възраст, както инвитро процедурите да бъдат безвъзмездни. " Младите хора би трябвало да бъдат главен фокус на всички политики ", уточни тя.

 

„ В икономическата сфера продължаваме да настояваме за обезщетения на компаниите за цените на тока. Също по този начин предлагаме и стратегия за обезщетения на цената на газа, както направихме с тока. Осигуряване на евтини и обезпечени доставка на газ, в това число и възобновяване на договарянията с “Газпром “, уточни още Емилова като част от предложенията на левицата.

 

Кандидат-депутатът от " Българска социалистическа партия за България " изясни, че обществените ограничения, признати до този миг, се дължат на цялото държавно управление, само че те са се осъществили с помощта на Българска социалистическа партия. „ Хората знаят кой до момента се е борил за обществената политика. Те споделят, че Българска социалистическа партия е общественият дирек и главният стожер, който извоюва тези обществени придобивки “, означи Вяра Емилова.

 

„ За да има мощна обществена политика, би трябвало да има и мощна стопанска система “, уточни тя и напомни признанието на Европа, че в изтеклите 7 месеца България стана първа по растеж на индустриално произвеждане в Съюза и четвърта по напредък на Брутният вътрешен продукт.

 

Като още един приоритет на левицата, Емилова посочи построяването на АЕЦ “Белене “, което е извънредно значимо за районите Ловеч и Плевен.

Преди няколко дни стана ясно, че Европейска комисия удостоверява ограниченията, препоръчани от Българска социалистическа партия, и една от тях е таван на цените. „ Освен това, би трябвало да има и доста добър надзор на спекулата, защото сега няма подобен и цените скачат “, уточни тя. На фона на данните за повишаването на хляба, Вяра Емилова напомни мярката на Българска социалистическа партия за 0% Данък добавена стойност за хляба, с което цената на хляба е арестувана да не се подвига.

 

Като по-важното за Ловешка област, Вяра Емилова открои: „ Отваряне за целогодишна проходимост на прохода Троян-Кърнаре. Поели сме начинания за създаване на спортна зала в Троян, подкрепяне на спорта в Ловеч, доста е значимо да бъде довършена и автомагистрала “Хемус “. Трябва да се развива и туризма поради забележителностите в района. “

 

Вяра Емилова прикани българските жители да излязат и да гласоподават, с цел да има работещо държавно управление. „ Чувам, че тече мантра в обществото, съгласно която не би трябвало да се гласоподава, с цел да накажем политиците. Това не е наказване за политиците, а за цялата страна. Призовавам хората да излязат и да гласоподават за тези, които съумяха да свършат нещо в 47-ото Народно заседание, да съдят по делата, а не по празните приказки “, съобщи тя и добави, че всеки едни избори костват на страната 70 млн., които могат да бъдат дадени за разнообразни обществени потребности.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР